Privacyverklaring

Deze privacyverklaring is van de volgende verwerkingsverantwoordelijke:

Cutiepie.be
Broechemlei 65D
2520 Ranst
Info@cutiepie.be
Ondernemingsnummer: 0758.625.518

Cutiepie is verantwoordelijke voor de verwerking van uw persoonsgegevens. Via deze privacyverklaring vertelt Cutiepie u welke persoonsgegevens van u verzamelt worden en voor welke doeleinden.

Mijn webwinkel maakt gebruik van een SSL-beveiligingscertificaat. Dit maakt dat uw communicatie met onze webwinkel geëncrypteerd wordt. Uw login-en betaalgegevens worden dus beveiligd. Zo is de kans op gegevensdiefstal en identiteitsfraude minimaal.

Welke persoonsgegevens verzamelt Cutiepie?

Cutipie verzamelt uw naam, adres en woonplaatsgegevens om te weten waar je bestelling naartoe moet. Je e-mailadres wordt gebruikt ter bevestiging van je bestelling en om je verder op de hoogte te houden over de verzending. Je telefoonnummer wordt gebruikt om eventueel problemen over de bestelling/levering te melden. Dit is echter niet verplicht.

Met welk doel en grondslag verwerken wij persoonsgegevens?

Cutiepie verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doeleinden:

Het afhandelen van je bestelling

Wanneer je bij ons een bestelling plaatst, gebruiken wij je persoonsgegevens om deze af te kunnen handelen. Wij mogen je persoonsgegevens dan aan onze verzender geven om de bestelling bij je te laten bezorgen. Ook krijgen wij informatie over je betaling van je bank of creditcardmaatschappij. Hiervoor gebruiken wij je e-mailadres (eventueel telefoonnummer), je naam, je adres, je woonplaats en je betalingsgegevens. Dit doen we op basis van de uitvoering van je “overeenkomst” met ons. Indien we deze gegevens niet zouden hebben, zouden we je artikelen niet kunnen toesturen. Je gegevens worden op de server van Mijnwebwinkel bewaard.

Administratieve redenen

Om boekhoudkundige redenen (dit moet uiteraard ook) houden wij je bestelgegevens ook bij. Zo kunnen wij onze boekhouding op een correcte manier voeren. Dit doen we dus op basis van een wettelijke verplichting.

Verstrekken aan derden

Wij verstrekken (behalve aan de bezorgdienst (vb Bpost)) geen persoonsgegevens aan derden. Dit doen we dus ter uitvoering van je “overeenkomst” met ons.

Contact

Met het versturen van een e-mail naar info@cutiepie.be kan je ons vragen stellen of aanvragen doen. Hiervoor gebruiken wij je e-mailadres. Dit doen wij op basis van je toestemming. Wij bewaren deze informatie totdat we zeker weten dat je tevreden bent met onze reactie.
 

Hoe lang worden mijn gegevens bewaard?

Jouw logingegevens worden zolang bewaard als nodig. Elke keer als jij onze website bezoekt kan je dus gemakkelijk via je account een bestelling plaatsen. Indien we je gegevens niet zouden bewaren, moet je deze telkens opnieuw invullen (niet echt handig hé). Wil je toch graag je login gegevens verwijderen? Neem dan even contact met ons op, dan wissen wij ze voor je.

Je bestelgegevens bewaren we om wille van een wettelijke verplichting (boekhouding, we moeten deze dus bij houden) 7 jaar.

Cookies

Cutiepie.be maakt enkel gebruik van functionelecookies. Deze zijn nodig om onze website goed te kunnen laten werken.

De privacy toezichthouder

Cutiepie wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de Belgische toezichthouder, de Gegevensbeschermingsautoriteit (GBA). Dat kan via de volgende link: https://www.gegevensbeschermingsautoriteit.be/burger/acties/klacht-indienen

Jouw rechten

Je hebt het recht om je persoonsgegevens te wijzigen, op te vragen, aan te vullen of te verwijderen. Indien je dus graag gegevens wil laten aanpassen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen op info@cutiepie.be. Op jouw vraag kunnen we je persoonsgegevens ook overdragen aan een andere verwerkingsverantwoordelijke, stuur hiervoor een aanvraag naar info@cutiepie.be. Dit gaat namelijk enkel via een schriftelijk en ondertekend verzoek (legitimatie).

Wijzigingen in deze privacyverklaring

Wij kijken deze privacyverklaring geregeld na en passen deze eventueel ook aan. Daarom adviseren wij om deze geregeld te raadplegen, zodat je op de hoogte bent van de wijzigingen.

 

 

© 2021 Cutiepie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel